sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Anteeksi anteeksi etten ole ehtinyt kirjoittaa..

Mulla on ollut tosi mahtava viikonloppu, vaikka koko ajan on ollut tosi kiire ! :I Outoa, viikonloppunahan pitäisi ottaa rennosti.. Mutta kyllähän tämä näinkin käy.

Perjantai
Pidimme tanssiporukan kanssa kauden päättäjäiset (eikä samat valmentajat ole enää ensi vuonna ); ), olimme piknikillä ja kävimme keilaamassa. Ärsyttää kun osa porukkaa ei "päässyt", olisi ollut kiva olla koko ryhmän kesken. Meillä on niin ihanat valmentajatkin, kaksi 18 v tyttöä, ovat jotenkin niin samalla aaltopituudella kuin me. :)

Lauantai
Heräsin kahdeksalta ja olin 10-16 tekemässä lapsille kasvomaalauksia paikallisessa kauppakeskuksessa. Kaverini lähti yhden aikaan ja jäin yksin aikuisten kanssa mutta selvisin siitä :D Kun selvisin pyörällä keskustasta kotiin (n. 10 km), menin koneelle ja heti kaverit tulivat juttelemaan että pitäisi nähdä. No, siinä ilta menikin sitten pyöräilessä ympäriinsä, istuskellessa.. Juttelimme parin n. 12 vuotiaan pojan kanssa, about viiskymppinen pappa otti kuvia minun muistikortille jättimäisellä järjestelmäkamerallaan, kerrankin näin suositun tyypin nolossa tilanteessa.. Tulin kotiin n. klo 22, koska sunnuntaina täytyi herätä aikaisin.


Sunnuntai
Heräsin seitsemältä, minun piti olla keskustassa puoli yhdeksältä kaverin kanssa, jotta pääsemme kyydillä lastentapahtumaan johon menimme taas avustamaan. No, olimme ajatelleet mennä bussilla, mutta kyseistä bussia ei mennytkään niin aikaisin. Lähdin pyöräilemään kaverin luokse, hänen äitinsä vei meidät keskustaan. Matkalla onnistuin hukkaamaan puhelimeni akun. No, aamukatastrofin jälkeen päivä menikin oikein mukavasti. :) Teimme taas kasvomaalauksia, kiertelimme ympäriinsä, leikimme lasten kanssa ja kuuntelimme lasten bändiä. Huippukohta oli se, kun ensin kaverini, ja lopuksi minä, saimme olla Onni Oravia! Se oli oikeasti tosi mahtavaa :)) Muutenkin päivä on ollut tosi kiva, vaikka tuntuu että helle vie kaikki voimat.. Ja missä välissä Euroviisut menivät? Viime yönä?

Tämän näköinen olin.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti